Podcast: Aflevering 19

Waarom investeren in jezelf niet egoïstisch is

Geplaatst op 15 december 2021

Podcast Aflevering 19 - Waarom investeren in jezelf niet egoïstisch is

Je kan schijnbaar alles vinden, gratis op youtube of pinterest en er zijn talloze videolessen te vinden en informatie is overal vlot bereikbaar.
Waarom zou je dan nog investeren in een cursus?
En is investeren in jezelf niet egoïstisch?

We merken dat mensen het soms moeilijk hebben om geld aan zelfontwikkeling uit te geven. Misschien heb jij het ook moeilijk om geld uit te geven aan jezelf?

Zelf geven we ook elke maand vrijblijvend lessen in onze gratis Facebookgroep en die zijn erg leuk om te verbinden met elkaar en een creatief momentje te hebben.
Maar wanneer je echt een transformatie wil in je leven, dat wil zeggen, een creatiever leven, een leven waar meer tijd en ruimte is voor creativiteit of waar je nu eindelijk iets met je creatieve talenten wil gaan doen, dan is die vrijblijvendheid net een probleem.

In deze aflevering bespreken we de nadelen van het overgrote aanbod aan gratis info:

  • Te groot aanbod aan informatie en je weet je niet waar je moet beginnen
  • Er zit geen tijdslimiet op en daarom blijft het vaak bij consumeren van video’s i.p.v. deze ook uit te voeren
  • Niemand helpt je, niemand waar je iets aan kan vragen, niemand die een schop onder je kont geeft en dus geraak je niet verder
  • Gratis info geeft je het gevoel dat het niets waard is, dus doe je er ook niet veel mee
  • Zelf alles uitzoeken is heel vermoeiend, het is gewoon veel aangenamer om op iemand te vertrouwen die wél de weg kent, die weet waar hij mee bezig is
  • We leerden dat alles wat we zelf doen, beter doen? Maar is dat wel zo?

Jonas en Mieke bespreken hoe zij zelf de afgelopen jaren in zichzelf hebben geïnvesteerd en waarom dat net niet egoïstisch is.

We spreken ook over ons Vonkentraject en hoe dat dat het leven van mensen echt al heeft getransformeerd, net omdat ze ervoor kiezen om nu echt te investeren in zichzelf.

Droom je van een creatiever leven maar je weet nog niet helemaal hoe dat er nu juist moet gaan uitzien? Droom je mss van een solotentoonstelling, je eigen ontwerpen te verkopen of een kinderboek te illustreren maar je hebt geen idee of het wel voor jou is en hoe je eraan moet beginnen?
Dan heb je nood aan te weten wie jij bent, waar jij je tijd aan wil spenderen, hoe je moet beginnen en welke richting je op wil. En dat is precies wat Vonken jou biedt.

Vonken is een traject dat een investering vraagt. Het is niet gratis.
Het vraagt van jou een investering in geld en tijd.
Omdat we de transformatie samen met jou willen aangaan.
Omdat we er veel waarde en al onze ervaring in stoppen en erg begaan zijn met wat het jou oplevert: Een creatiever leven én een duidelijke richting in je creatieve leven.

Wil je op de hoogte worden gehouden worden wanneer je effectief kan inschrijven of wil je meer informatie over Vonken?
Surf dan naar onze website en schrijf je vrijblijvend in op de wachtlijst.