Podcast: Aflevering 12

Vijf tips voor wie creatief wil gaan ondernemen met Erika Triki

Geplaatst op 8 september 2021

Podcast Aflevering 12 - Vijf tips voor wie creatief wil gaan ondernemen met Erika Triki

Jonas en Mieke krijgen vaak de vraag hoe je eraan begint om van creativiteit een inkomstenstroom te maken. Hoe word je creatieve ondernemer?

Dat is voor iedereen anders en er zijn zoveel manieren om creatief te gaan ondernemen en er kan dus ook geen éénduidig antwoord op worden gegeven.

Daarom vroegen we een creatieve ziel, die reeds 10 jaar werkt als solo-ondernemer en creatief coach, te gast in deze podcast aflevering om enkele tips te geven aan mensen die willen starten of net gestart zijn als creatief ondernemer. Een podcast zonder Jonas deze keer, maar wel met straffe madam en creatief Coach: Erika Triki.

In deze aflevering:

In deze aflevering bespreken Mieke en Erika waar startende creatieve solo-ondernemers mee worstelen. Ook deelt Erika de kennis uit haar jarenlange ervaring als creatieve ondernemer om jou te helpen een beter zicht te krijgen over wat je te wachten staat indien je deze weg zou willen inslaan in de toekomst:

  • Vertelt Erika hoe het voor haar begon en deelt ze haar reisverhaal door de afgelopen jaren van haar ondernemerschap
  • Kom je te weten wat je je aan kan verwachten wanneer je start als creatieve ondernemer
  • Leer je wat een creatief coach is en waarvoor je bij een creatief coach terecht kan
  • Vertelt Erika hoe zelfvertrouwen en focus een cruciale rol spelen in het wel of niet slagen van je ondernemerschap
  • Hoor je dat niet elke creatieveling klaar is voor het ondernemerschap. Het vraagt twee heel uiteenlopende talenten. Het is niet omdat je goed bent in creëren, je ook goed bent in ondernemen
  • Kom je te weten wat de voor- en de nadelen en de valkuilen zijn van creatief ondernemerschap
  • Getuigt Erika dat je niet alles alleen hoeft te doen en je je best laat helpen in je ondernemersreis. Want ook een coach heeft een coach nodig
  • Krijg je van Erika 5 sterke tips waar je onmiddellijk zelf mee aan de slag kan wanneer je beslist om creatief te gaan ondernemen

Misschien ben je zelf aan het twijfelen om te gaan ondernemen als kunstenaar of creatief coach? Of misschien ben je nu beginnend creatief ondernemer?
Dan kan deze aflevering je misschien een zetje geven of toch al een inkijkje in wat je te wachten staat.

Heb je nog meer vragen, heb je zelf ervaringen die je wil delen? Laat dan een reactie achter te laten bij Apple Podcast of in onze Facebookgroep Soulfood en ademruimte van creatieve zielen.