nr 00 Cotman Serie 111

Rond penseel van een mix van synthetische vezels in een naadloze bus van vernikkeld messing. De steel is kort en blauw gepolijst. De dikkere vezels geven het penseel zijn kracht en de dunnere vezels zorgen voor een optimale kleuropname. maat 0 (zeer dun)

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 3,90
Productbeschrijving
Details
Winsor & Newton Cotman penselen zijn zuiver synthetische aquarelpenselen van de hoogste kwaliteit, die zijn gemaakt met dezelfde vaardigheden als waarmee de beste marterharen penselen worden gemaakt.
Cotman was de eerste complete collectie synthetische penselen van Winsor & Newton.
Het geheim van het Cotman penseel zijn de vezels. Door vermenging van vezels van verschillende dikten, geeft Winsor & Newton het penseel de drie eigenschappen die kunstenaars het belangrijkste vinden.
De dikkere vezels zorgen voor sterkte en veerkracht terwijl de dunnere vezels de verfopnamecapaciteit verbeteren, die onlangs met 50% is toegenomen. Samen zorgen ze voor een blijvend perfecte punt, ook na veelvuldig gebruik.
De steel is zo ontwikkeld dat hij bij het schilderen zo aangenaam mogelijk in de hand ligt.
De bus is gemaakt van hoogwaardig vernikkeld messing dat corrosie en ophoping van verf tegengaat en gemakkelijk schoon te maken is.