Mandalalalala

 • Wanneer

  vr 26 april om 09:00

 • Waar

  Bornem

 • Mentor

  Mieke Fleurackers

 • Personen

  6 plaatsen beschikbaar

 • Materiaal

  Je hoeft niets mee te brengen, gebruik van alle materiaal, koffie, thee en koekjes zijn inbegrepen.

 • Prijs

  € 150,00
Heb je nood aan momenten om eens helemaal tot jezelf te komen?
Hou je van tekenen en kleuren maar heb je soms wat hulp nodig om te starten?

Dan is deze cursus misschien wel wat voor jou.

Mandala's ontwerpen is geen doel op zich. Het doel is het (her) vinden van rust. Er gaat een helende werking vanuit. Het is een energetisch proces waarin je je eigen creatieve bronnen aanboort.

Mandala tekenen is een manier om in deze vaak drukke tijden even tot jezelf te komen, je te voeden en je eigen plek te vinden.
Het gaat er om het innerlijk aanwezige aan het licht te brengen en zichtbaar te maken in een tekening.

De mandala wordt tot een soort spiegel, waarin je jezelf kunt zien en je plaats in de wereld. Alles kan betekenis hebben, de numerologie van de indeling, de gebruikte vormen, symbolen kleuren kunnen een uitdrukking zijn van jouw innerlijke en tegelijk kosmische bron.

Het is ook een geweldig leuke ontdekkingstocht want elke les werken we met andere materialen en technieken om tot mandala's te komen.
Met kolamtechniek, dot techniek, passer en potlood, droedelen en vouwtechnieken komen we tot eigen ontwerpen.We werken met posca pennen, fineliners, kleurpotloden en aquarel.

Schenk jezelf dit mooie cadeau van tijd, ruimte en creatieve ontdekkingen.
Je tekent immers naar eigen vermogen en op je eigen tempo. Het is jouw ontdekkingstocht, waarbij het proces belangrijker is dan het resultaat.
Je hoeft helemaal niet goed te kunnen tekenen om deel te nemen.

Deze cursus bestaat uit 5 lessen op vrijdagvoormiddag, telkens van 9u tot 11u30 en gaat door in lokaal "Amethist" in Groepspraktijk De Remise, Kloosterstraat 16 te Bornem

Data: 26 april, 3, 10,17 en 24 mei 2019