Tekenatelier kinderen 9-12j

 • Wanneer

  wo 20 februari om 16:00

 • Waar

  Buggenhout

 • Mentor

  Mieke Fleurackers

 • Personen

  12 plaatsen beschikbaar

 • Materiaal

  Alle materiaal is inbegrepen in de prijs

 • Prijs

  € 125,00
Kinderen zijn van nature kunstenaars. De creativiteit die kinderen uit zichzelf hebben, behouden, voeden en laten groeien, daar gaat het om.
In het tekenatelier vertrekken we steeds vanuit een materiaal of techniek of we laten ons inspireren door het werk van een kunstenaar. Zo wordt de fantasie en creativiteit geprikkeld en gaat jouw kind daarna zelf op onderzoek uit

We experimenteren met allerlei materialen, vertrekkend vanuit de eigen fantasie, waarneming en creativiteit. Het proces vinden we hierbij belangrijker dan het resultaat. Jouw kind ontdekt er ook de grote kunstenaars en leert kijken naar en spreken over het eigen werk en dat van anderen.

In het tekenatelier maken kinderen kennis met verschillende materialen, dragers en technieken. We tekenen met houtskool, potlood, krijt, inkt,... De nadruk ligt vooral op tekenen maar we schilderen soms ook met gouache en aquarel of maken collages, drukken en werken af en toe ook ruimtelijk met klei of andere materialen.


Een lessenreeks op woensdagnamiddag bestaat uit 10 lessen en kost 125 euro, alle materialen inbegrepen.

Het tekenatelier start op woensdag 20 februari bestaat uit 10 lessen en gaat door telkens van 16u tot 17u45 in jeugdhuis BØBØ, Klaverveld 2 te Buggenhout.

Data:
20 en 27 februari
20 en 27 maart
3 en 24 april
8, 15, 22 en 29 mei